dumiserv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

ELPRECO - BCA IZOPOR 15CMX20CMX65CM


ELPRECO - BCA IZOPOR 15CMX20CMX65CM


Comanda instant ELPRECO - BCA IZOPOR 15CMX20CMX65CM

ELPRECO - BCA IZOPOR 15CMX20CMX65CM
ELPRECO - BCA IZOPOR 15CMX20CMX65CM

Gama de BCA IZOPOR oferă oricărei construcţii o izolare termică superioară faţă de alte materiale de zidărie. Transferul caloric redus duce la conservarea temperaturii în interiorul locuinţei, indiferent de anotimp şi de temperatura exterioară. Folosind BCA-ul IZOPOR îţi vei reduce cheltuielile de întreținere a casei pentru că asigură cea mai bună izolare termică nefiind nevoie de surse exterioare de optimizare a temperaturii (încălzire-iarna și răcire-vara). De asemenea nu trebuie să investiți în materiale suplimentare de termoizolare, folosind doar BCA-ul IZOPOR vă veți asigura cea mai bună izolare termică!Cele mai importante proprietăţi: – Izolarea termică superioară a construcției – Conservarea temperaturii din interiorul locuinței indiferent de anotimp și temperatura exterioară – Transfer redus de căldură – Nu necesită aplicarea de materiale termoizolante suplimentare – Climat interior sănătos

Performanța energetică a BCA-ul IZOPOR se transpune într-un bun randament termic datorat conținutului ridicat de aer din structura celulară a BCA-ului, oferind căldura necesară în timpul iernii și răcoarea necesară în timpul verii.



 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

 

Website detinut de DUMI-SERV S.R.L., CIF: RO7597071, Reg.Com: J23/1499/2002