Antet
Catalog produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Marci produse
 
 
Curs valutar

ISOVER RIO 10/5 TWIN Vata Minerala De Sticla 2x7000x1200x50 16,8mp

Marca: ISOVER

Cod produs: 4607141433740 

 

 

Pret cu TVA: 95.00 Lei / rola

Comanda acest produs

Comanda instant - ISOVER RIO 10/5 TWIN Vata Minerala De Sticla 2x7000x1200x50 16,8mp

Email Telefon

ISOVER RIO 10/5 TWIN Vata Minerala De Sticla 2x7000x1200x50 16,8mp

SPECIFICATII TEHNICE Saltele comprimate si rulate din vata minerala de sticla. Saltelele se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul TEL, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Fibrele de sticla  rezultate sunt procesate pe linia de productie sub forma de saltele care sunt comprimate si rulate inaintea ambalarii. 
 
APLICATII Saltelele de vata minerala de sticla se pot utiliza pentru toate tipurile de izolatii termice si fonice supuse unor sarcini mecanice reduse:  ■ pe planşeele podurilor circulabile (sub placare cu lemn, sau similară) ■pe planşeele podurilor necirculabile
 
 
AMBALARE, TRANSPORT, DEPOZITARE: Saltelele sunt ambalate in pachete invelite in folie de polietilena. Saltelele trebuie transportate si stocate evitând contactul cu apa sau orice alte deteriorari.
 
AVANTAJE ■ izolare termica deosebita (conductivitate termica scazuta) ■ siguranta la incendiu - material incombustibil, nu arde  ■ foarte buna atenuare a zgomotului (coeficient de absorbţie ridicat) ■ instalare facila in sarpante si pereti cu structura din lemn sau metal— produsul este elastic si compresibil ■ rezistenta nelimitata in timp in pozitie verticala ■ usor de montat, netoxic ■ rezistenta scazuta la trecerea vaporilor de apa ■ contribuie la protectia mediului inconjurator ■ durata lunga de viata si stabilitate in timp a proprietatilor ■ nu este agreat de insecte, rozatoare sau paraziti ■ neutru din punct de vedere chimic, nu contine materiale corozive ■ lucrabilitate usoara - saltelele pot fi taiate usor.
 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

 

Website detinut de DUMI-SERV S.R.L., CIF: RO7597071, Reg.Com: J23/1499/2002, capitalul subscris varsat 500.201 lei

dumiserv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.