dumiserv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

ISOVER RIO 10/5 TWIN Vata Minerala De Sticla 2x7000x1200x50 16,8mp


ISOVER RIO 10/5 TWIN Vata Minerala De Sticla 2x7000x1200x50 16,8mp


Comanda instant ISOVER RIO 10/5 TWIN Vata Minerala De Sticla 2x7000x1200x50 16,8mp

ISOVER RIO 10/5 TWIN Vata Minerala De Sticla 2x7000x1200x50 16,8mp
SPECIFICATII TEHNICE Saltele comprimate si rulate din vata minerala de sticla. Saltelele se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul TEL, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Fibrele de sticla  rezultate sunt procesate pe linia de productie sub forma de saltele care sunt comprimate si rulate inaintea ambalarii. 
 
APLICATII Saltelele de vata minerala de sticla se pot utiliza pentru toate tipurile de izolatii termice si fonice supuse unor sarcini mecanice reduse:  ■ pe planşeele podurilor circulabile (sub placare cu lemn, sau similară) ■pe planşeele podurilor necirculabile
 
 
AMBALARE, TRANSPORT, DEPOZITARE: Saltelele sunt ambalate in pachete invelite in folie de polietilena. Saltelele trebuie transportate si stocate evitând contactul cu apa sau orice alte deteriorari.
 
AVANTAJE ■ izolare termica deosebita (conductivitate termica scazuta) ■ siguranta la incendiu - material incombustibil, nu arde  ■ foarte buna atenuare a zgomotului (coeficient de absorbţie ridicat) ■ instalare facila in sarpante si pereti cu structura din lemn sau metal— produsul este elastic si compresibil ■ rezistenta nelimitata in timp in pozitie verticala ■ usor de montat, netoxic ■ rezistenta scazuta la trecerea vaporilor de apa ■ contribuie la protectia mediului inconjurator ■ durata lunga de viata si stabilitate in timp a proprietatilor ■ nu este agreat de insecte, rozatoare sau paraziti ■ neutru din punct de vedere chimic, nu contine materiale corozive ■ lucrabilitate usoara - saltelele pot fi taiate usor.
 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

 

Website detinut de DUMI-SERV S.R.L., CIF: RO7597071, Reg.Com: J23/1499/2002