dumiserv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

ISOVER PLE 50 Vata Minerala Bazaltica 7.20mp 1000x6000


Stoc limitat
ISOVER PLE 50 Vata Minerala Bazaltica 7.20mp 1000x6000

ISOVER PLE 50 Vata Minerala Bazaltica 7.20mp 1000x6000


Comanda instant ISOVER PLE 50 Vata Minerala Bazaltica 7.20mp 1000x6000

ISOVER PLE 50 Vata Minerala Bazaltica 7.20mp 1000x6000
 
SPECIFICATII TEHNICE Placi din vată minerală bazaltică. Placile se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul REX, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Fibrele minerale rezultate sunt procesate pe linia de productie sub forma de placi.
 
APLICATII Placile izolatoare ISOVER PLE se folosesc pentru izolaţii termice, fonice şi anti-foc în construcţiile civile sau industriale: ■ pereti din casete metalice pentru hale ■ peretii caselor cu structura din lemn ■ pereţi de compartimentare cu performante specificate de rezistenta la foc
 
AMBALARE, TRANSPORT, DEPOZITARE Placile izolatoare ISOVER PLE sunt ambalate in pachete invelite in folie de polietilena. Placile trebuie transportate si stocate evitând contactul cu apa sau orice alte deteriorari.
 
AVANTAJE ■ izolare termica deosebita (conductivitate termica scazuta) ■ siguranta la incendiu - material incombustibil, nu arde  ■ foarte buna atenuare a zgomotului (coeficient de absorbţie ridicat) ■ usor de montat, netoxic ■ rezistenta scazuta la trecerea vaporilor de apa ■ contribuie la protectia mediului inconjurator ■ hidrofobizat - nu retine apa  ■ durata lunga de viata si stabilitate in timp a proprietatilor ■ nu este agreat de insecte, rozatoare sau paraziti ■ neutru din punct de vedere chimic, nu contine materiale corozive ■ lucrabilitate usoara - placile pot fi taiate, gaurite, slefuite
 

 
 
Fii primul care evalueaza acest produs
Pentru a evalua acest produs este necesar sa fii autentificat. > Click aici
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

 

Website detinut de DUMI-SERV S.R.L., CIF: RO7597071, Reg.Com: J23/1499/2002