Antet
Catalog produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Marci produse
 
 
Curs valutar

ISOVER PLE100 Vata Minerala Bazaltica 3,6mp 1000x6000

Marca: ISOVER

Cod produs: 5945780804583 

 

 

Pret cu TVA: 146.00 Lei / bax

Comanda acest produs

Comanda instant - ISOVER PLE100 Vata Minerala Bazaltica 3,6mp 1000x6000

Email Telefon

ISOVER PLE100 Vata Minerala Bazaltica 3,6mp 1000x6000

SPECIFICATII TEHNICE Placi din vată minerală bazaltică. Placile se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul REX, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Fibrele minerale rezultate sunt procesate pe linia de productie sub forma de placi.
 
APLICATII Placile izolatoare ISOVER PLE se folosesc pentru izolaţii termice, fonice şi anti-foc în construcţiile civile sau industriale: ■ pereti din casete metalice pentru hale ■ peretii caselor cu structura din lemn ■ pereţi de compartimentare cu performante specificate de rezistenta la foc
 
AMBALARE, TRANSPORT, DEPOZITARE Placile izolatoare ISOVER PLE sunt ambalate in pachete invelite in folie de polietilena. Placile trebuie transportate si stocate evitând contactul cu apa sau orice alte deteriorari.
 
AVANTAJE ■ izolare termica deosebita (conductivitate termica scazuta) ■ siguranta la incendiu - material incombustibil, nu arde  ■ foarte buna atenuare a zgomotului (coeficient de absorbţie ridicat) ■ usor de montat, netoxic ■ rezistenta scazuta la trecerea vaporilor de apa ■ contribuie la protectia mediului inconjurator ■ hidrofobizat - nu retine apa  ■ durata lunga de viata si stabilitate in timp a proprietatilor ■ nu este agreat de insecte, rozatoare sau paraziti ■ neutru din punct de vedere chimic, nu contine materiale corozive ■ lucrabilitate usoara - placile pot fi taiate, gaurite, slefuite
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

 

Website detinut de DUMI-SERV S.R.L., CIF: RO7597071, Reg.Com: J23/1499/2002, capitalul subscris varsat 500.201 lei

dumiserv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.