Antet
Catalog produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Marci produse
 
 
Curs valutar
ISOVER RIO  ALU 10 Vata Minerala De Sticla 9m2 7500x1200

ISOVER RIO ALU 10 Vata Minerala De Sticla 9m2 7500x1200

Marca: ISOVER

Cod produs: 4607141433436 

 

 

Pret cu TVA: 176.00 Lei / rola

Comanda acest produs

Comanda instant - ISOVER RIO ALU 10 Vata Minerala De Sticla 9m2 7500x1200

Email Telefon

ISOVER RIO ALU 10 Vata Minerala De Sticla 9m2 7500x1200

SPECIFICATII TEHNICE Saltele comprimate si rulate, din vata minerala de sticla, caserate cu folie de aluminiu armata cu fibre de sticla. Saltelele se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul TEL, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Fibrele de sticla rezultate sunt procesate pe linia de productie sub forma de saltele care sunt caserate cu folie de aluminiu, comprimate si rulate inaintea ambalarii. 
 
APLICATII Saltelele de vata minerala de sticla se pot utiliza pentru toate tipurile de izolatii termice si fonice supuse unor sarcini mecanice reduse:  ■ pe planseele podurilor circulabile (sub placare cu lemn, sau similara) ■ pe planseele podurilor necirculabile
 
Instalarea produsului Rio Alu se va face orientand fata caserata cu folie de aluminiu catre interiorul incintei izolate. In acest mod aceasta folie isi va indeplini rolul de bariera impotriva patrunderii vaporilor generati in incinta catre capriorii sau celelalte elemente din lemn. Trebuie asigurata continuitatea stratului de bariera impotriva vaporilor prin etansarea cu banda adeziva aluminizata a spatiilor dintre doua bucati de produs alaturate.
 
AMBALARE, TRANSPORT, DEPOZITARE Saltelele sunt ambalate in pachete invelite in folie de polietilena. Saltelele trebuie transportate si stocate evitând contactul cu apa, sau orice alte deteriorari.
 
AVANTAJE ■ izolare termica deosebita (conductivitate termica scazuta) ■ siguranta la incendiu - material incombustibil, nu arde  ■ foarte buna atenuare a zgomotului (coeficient de absorbţie ridicat) ■ instalare facila in sarpante si pereti cu structura din lemn sau metal— produsul este elastic si compresibil ■ rezistenta nelimitata in timp in pozitie verticala ■ usor de montat, netoxic ■ caserajul din folie de aluminiu elimina necesitatea instalarii unei folii bariera de vapori ■ contribuie la protectia mediului inconjurator ■ durata lunga de viata (nu isi schimba proprietatile in timp) ■ nu este agreat de insecte, rozatoare sau paraziti ■ neutru din punct de vedere chimic, nu contine materiale corozive ■ lucrabilitate usoara - saltelele pot fi taiate usor. 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

 

Website detinut de DUMI-SERV S.R.L., CIF: RO7597071, Reg.Com: J23/1499/2002, capitalul subscris varsat 500.201 lei

dumiserv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.