Antet
Catalog produse
Marci produse
 
 
SSL

Sadolin ANTICARII WormKiller 2.5L

Marca: Sadolin

Cod produs: 5903525340222 

 

 

Pret cu TVA: 90.97 Lei / Bucata

Comanda acest produs

Sadolin ANTICARII WormKiller 2.5L

  • Descriere: Impregnant incolor pe bază de răşină sintetică în solvent organic, cu adaos de substanţe biocide.
  • Proprietăţi: Recomandat pentru protecţia suprafeţelor exterioare: elemente de construcţii, structuri, faţade, garduri, mobilier de gradină, ornamente. Se utilizează ca prim tratament pentru protecţia suprafeţelor din lemn împotriva cariilor, insectelor şi fungiilor.
  • Acţionează imediat şi preventiv împotriva dăunătorilor lemnului. Este interzisă aplicarea pe suprafeţe lemnoase care intră în contact direct cu alimente, furaje sau apă potabilă.
  • Culoare: Incolor Mod de aplicare: Se aplică pe lemnul curat şi perfect uscat (umiditate sub 18%). Eventualele pete de răşină sau grăsimi de pe sufrafaţa lemnului se îndepărtează cu diluant sintetic.  emperatura mediului ambiant trebuie să fie cuprinsă intre 10°C - 30°C . Nu se aplică în condiţii de umiditate ridicată (peste 65%). Se va evita aplicarea produsului sub directa acţiune a razelor solare. Produsul se omogenizează foarte bine înainte de utilizare şi pe tot parcursul acesteia. Nu se diluează!. Se aplică cu pensula, în direcţia fibrelor lemnului. Pentru suprafeţele lemnoase grav deteriorate de agenţii dăunători se recomandă aplicarea prin  njectare, direct în cavităţi; pentru siguranţa contra eclozării larvelor se vor efectua suplimentar 2 tratamente, la un interval de 7 zile între aplicări.
  • Se recomandă aplicarea cu prudenţă în interiorul locuinţelor: se vor trata succesiv suprafeţe de maxim 3 m2, la interval de 4 ore între aplicări. Sistem de straturi recomandat: După tratamentul cu Sadolin Anticarii, suprafeţele lemnoase se pot finisa ulterior cu orice produs din gama Sadolin. Recondiţionare: Suprafeţele anterior vopsite sau lăcuite se decapează şi se şlefuiesc până la lemn curat după care se procedează ca mai sus. Uscare: La 20°C: în profunzime - 24 ore
  • Consum specific: 125 ml / m2 în funcţie de esenţa lemnului, calitatea suprafeţei sau condiţiile atmosferice la momentul aplicării. Înteţinerea uneltelor: Imediat după utilizare se spală cu diluant sintetic. Se va îndepărta cât mai mult produs de pe unelte înainte de spălarea acestora. Depozitare şi păstrare: 60 de luni de la data fabricaţiei, în ambalajele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5°C - 30°C, ferite de surse radiante de căldură. Disponibil în cutii de: 0.75 L şi 2.5 L
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

 

Website detinut de DUMI-SERV S.R.L., CIF: RO7597071, Reg.Com: J23/1499/2002, capitalul subscris varsat 500.201 lei

dumiserv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.