Antet
Catalog produse
Marci produse
 
 
SSL

Sadolin BASE PLUS PB 0.75 L

Marca: Sadolin

Cod produs: 5992451202056 

 

 

Pret cu TVA: 32.90 Lei / Bucata

Comanda acest produs

Sadolin BASE PLUS PB 0.75 L

  • Descriere: Grund incolor pe bază de apă, cu adaos de substanţe biocide. Proprietăţi: Recomandat pentru protecţia suprafeţelor exterioare şi interioare de lemn: elemente de construcţii, structuri, faţade, garduri, mobilier de gradină, ornamente.
  • Optimizează aderenţa între stratul suport şi finisajul aplicat ulterior. Penetrează adânc fibra lemnoasă şi protejează lemnul împotriva petelor albastre şi a ciupercilor.
  • Este interzisă aplicarea pe suprafeţe lemnoase care intră în contact direct cu alimente, furaje sau apă potabilă. Culoare: Incolor Mod de aplicare: Se aplică pe lemnul curat, perfect uscat şi sănătos (umiditate sub 18%). Eventualele pete de răşină sau grăsimi de pe sufrafaţa lemnului se îndepărtează cu diluant sintetic. Temperatura mediului ambiant trebuie să fie cuprinsă intre 5°C - 30°C .
  • Nu se aplică în condiţii de umiditate ridicată (peste 65%). Se va evita aplicarea produsului sub directa acţiune a razelor solare. Produsul se omogenizează foarte bine înainte de utilizare şi pe tot parcursul acesteia.
  • Nu se diluează!.
  • Se aplică cu pensula, cu rola sau prin imersare. Sistem de straturi recomandat: 1- 2 straturi grund Sadolin Base Plus PB până la saturaţia lemnului după care se aplică 2 - 3 straturi pentru finare. Pentru aplicarea celui de al doilea strat de grund se aşteaptă 1 sau 2 ore. Finisarea se face după 24 de ore cu Sadolin Tinova. Recondiţionare: Suprafeţele anterior vopsite sau lăcuite se decapează şi se şlefuiesc până la lemn curat şi sănătos după care se procedează ca mai sus. Uscare: La 20°C: la atingere – între 1 şi 2 ore; în profunzime - 24 ore Consum specific: 8 - 10 m2 / litru pentru lemn finisat, 3 - 5 m2 / litru pentru lemn nefinisat; cifrele sunt orientative şi pot depinde de esenţa lemnului, calitatea suprafeţei sau condiţiile atmosferice la momentul aplicării. 
  • Depozitare şi păstrare: 24 de luni de la data fabricaţiei, în ambalajele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5°C - 30°C, ferite de surse radiante de căldură. A se feri de îngheţ! Disponibil în cutii de: 0.75 L şi 2.5 L
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

 

Website detinut de DUMI-SERV S.R.L., CIF: RO7597071, Reg.Com: J23/1499/2002, capitalul subscris varsat 500.201 lei

dumiserv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.