Antet
Catalog produse
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Marci produse
 
 
Curs valutar

Sadolin EXTRA nuc 4 2.5 L

Marca: Sadolin

Cod produs: 5904078073520 

 

 

Pret cu TVA: 120.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Sadolin EXTRA nuc 4 2.5 L

Email Telefon

Sadolin EXTRA nuc 4 2.5 L

  • Descriere: Lazur gros pe bază de răşină sintetică în solvent organic, cu adaos de pigmenţi rezistenţi la radiaţiile UV şi intemperii.
  • Proprietăţi: Recomandat pentru protecţia suprafeţelor exterioare de lemn: elemente de construcţii, structuri, faţade,garduri, mobilier de gradină, ornamente. Formează un strat protector ce conferă durabilitate lemnului şi protejează eficient împotriva radiaţiilor UV, a intemperiilor şi a dăunătorilor lemnului.
  • Este interzisă aplicarea pe suprafeţe lemnoase care intră în contact direct cu alimente, furaje sau apă potabilă.Aspect: Translucid Culoare: A se vedea cartela de culori Colorare: Culorile disponibile se pot amesteca între ele în orice raport (varianta incoloră nu trebuie să fie în proporţie mai mare de 30% în amestecul final) Mod de aplicare: Se aplică pe lemnul curat, perfect uscat şi sănătos (umiditate sub 18%). Eventualele pete de răşină sau grăsimi de pe sufrafaţa lemnului se îndepărtează cu diluant sintetic.
  • Temperatura mediului ambiant trebuie să fie cuprinsă intre 5°C - 30°C . Nu se aplică în condiţii de umiditate ridicată (peste 65%). Se va evita aplicarea produsului sub directa acţiune a razelor solare. Produsul se omogenizează foarte bine înainte de utilizare şi pe tot parcursul acesteia. Se aplică numai cu pensula, în direcţia fibrelor lemnului. Sistem de straturi recomandat: 1- 2 straturi grund Sadolin Base până la saturaţia lemnului după care se aplică 2 - 3 straturi Sadolin Extra Recondiţionare: Suprafeţele anterior vopsite sau lăcuite se decapează şi se şlefuiesc până la lemn curat şi sănătos după care se procedează ca mai sus. Uscare: La 20°C : la atingere - 2 ore, în profunzime - 24 ore; între straturi - 24 ore
  • Consum specific: 12 - 15 m2 / litru pentru lemn finisat, 6 – 8 m2 / litru pentru lemn nefinisat; cifrele sunt orientative şi pot depinde de esenţa lemnului, calitatea suprafeţei sau condiţiile atmosferice la momentul aplicării. Înteţinerea uneltelor: Imediat după utilizare se spală cu diluant sintetic. Se va îndepărta cât mai mult produs de pe unelte înainte de spălarea acestora. Depozitare şi păstrare: 60 de luni de la data fabricaţiei, în ambalajele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5°C - 30°C, ferite de surse radiante de căldură. Disponibil în cutii de: 0.75 L, 2.5 L, 5 L şi 10 L
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

 

Website detinut de DUMI-SERV S.R.L., CIF: RO7597071, Reg.Com: J23/1499/2002, capitalul subscris varsat 500.201 lei

dumiserv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.